Achtergrondimage008

Als organisatieconsultant en klinisch psycholoog heb ik meer dan 25 jaar ervaring in het begeleiden van individuen, groepen en organisaties. Ik werk als procesconsultant  in verschillende sectoren (transport & logistiek, industrie, gezondheidszorg, retail, financiën, overheid, non-profit).

Mijn expertise en ervaring ligt in het werken met de psychologische achtergronden van organisatiegedrag. Mijn consultancy gaat verder dan wat gebruikelijk en vanzelfsprekend gevonden wordt.

Mijn studies, opleidingen, trainingen en intensieve werkervaring zijn gedreven door de overtuiging dat mensen (in organisaties) zich kunnen verbeteren en inzicht in dieperliggende oorzaken van belemmeringen daarbij behulpzaam is.

In ervaringsleren, socio-analyse en systeemdenken vind mijn werk haar fundering. Ik voel me verwant met Group Relations en ben lid van OPUS (an organisation for promoting understanding of society).

Ik ben als Netherlands senior expert verbonden aan PUM (een non-profit organisatie die bedrijven uit ontwikkelingslanden en opkomende markten adviseert die geen commerciële consultancy kunnen betalen).

 

P1010303 - versie 2

Back to Top